Sluiten
Helaas
Uw aanhangwagen is helaas niet gevonden op deze locatie

FAQ

Kunt u uw vraag hieronder niet vinden? Stel dan uw vraag door contact met ons op te nemen.

Algemeen

Met welke legitimatie kan ik een AVIA Multibak aanhangwagen huren?

Op de verhuurlocatie van één van de AVIA tankstations dient u zich te legitimeren met een geldig Nederlands rijbewijs. Alleen hiermee kunnen wij de aanhangwagen verhuren.

Hoeveel borg betaal ik voor de aanhangwagen?

Bij AVIA Multibak verhuurlocaties hanteren wij een borg van €75,-. Dit is het enige bedrag dat u vooraf betaald. Na de huur van de aanhangwagen wordt het verhuurtarief verrekend met de borg.  

Wanneer u de aanhangwagen 3 dagen of langer wilt huren kan er een hogere borg gevraagd worden. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice: 0900-1795 (€ 0,15 p/m).

Hoe werkt de verzekering als ik een AVIA Multibak huur?

Het trekkende voertuig dient door de huurder deugelijk WA verzekerd te zijn. De aanhangwagen is verzekerd via de WA verzekering van het trekkende voertuig vanaf het moment dat de aanhangwagen gekoppeld is. Indien de huurder schade veroorzaakt (door over belading, te hoge snelheid, diefstal etc.) blijft de huurder onverminderd aansprakelijk voor alle schade en veroorzaakte kosten. Bij de verhuurlocatie kunt u een gratis anti-diefstalslot vragen om risico’s te voorkomen.

Wat moet ik doen bij schade?

Wanneer u schade aan de aanhangwagen ontdekt voordat u de aanhangwagen meeneemt, meld dit dan a.u.b. direct aan de medewerker van de verhuurlocatie. Als er schade aan de aanhangwagen ontstaat tijdens de huurperiode dient u dit direct te melden aan AVIA Multibak via 0900-1795 (€ 0,15,- p/m). Het melden van schade kan uiterlijk 24 uur na ontstaan van schade.

Kan ik de aanhangwagen ergens anders inleveren?

Nee, het is niet mogelijk om de aanhangwagen op een andere locatie terug te brengen.

Welke kentekenplaat heb ik nodig?

De tandem as aanhangwagens met een maximale massa boven de 750 kg zijn gekentekend. Voor deze typen aanhangwagens heeft u dus geen eigen kentekenplaat van uw auto nodig.

Voor alle enkel as aanhangwagens van AVIA Multibak met een maximale massa tot 750 kg heeft u een eigen witte kentekenplaat nodig van uw auto. Let er op dat dit een wettelijk geldige kentekenplaat is van uw auto voor op de aanhangwagen.

Moet ik de aanhangwagen reserveren?

Het is niet verplicht om de AVIA Multibak te reserveren, maar we raden het u wel aan. Vooral in het weekend kan het erg druk zijn.

Op welke tijden kan ik de AVIA Multibak aanhangwagen huren?

De openingstijden verschillen per locatie. Al onze verhuurlocaties hanteren ruime openingstijden en zijn ook op zondagen geopend.